Nosilci, stojala in omare

Domov  »  Proizvodi  »  Nosilci, stojala in omare
Ponujamo vam stenske, stropne in samostoječi nosilci za LCD/Plazma televizorje in seveda projektorje. Da pa bo vaš LCD oz. projektor neopazen so v ponudbi tudi motorizirani nosilci, ki omogočajo da se prikazovalniki pospravijo v omaro, steno ali strop in so tako diskretno skriti pred očmi, ko jih ne uporabljamo. Poleg motoriziranih nosilcev so tu še v les oblečene RACK AV omare, ki polepšajo prostor (kot je konferenčna soba ali dnevna soba), če ni drugega prostora za multimedijske naprave. Za lažji dostop do povezav za omarami, so nekatere omare izvlečne.

NOSILCI ZA PROJEKTORJE:
Podjetje Omni komunikacije že dalj časa sodeluje z vodilnimi proizvajalci na področju različnih nosilcev kot so CHIEF, Premier Mounts in Vision. Podjetje Chief je znano po proizvodnji različnih montažnih rešitev, kot so RPA in Elite serija, običajni in univerzalni nosilci za projektorje. Vsi nosilci so enostavni za montažo, ker so vsi sistemi skrbno premišljeni. Uporabnikom omogočajo prilagodljivost in enostavnosto uporabo. Izbirate lahko med stropnimi nosilci za obrnjene projektorje do popolnoma avtomatiziranih rešitev plus celotno linijo opreme, da se lahko prilagodite na vsak objekt.

NOSILCI ZA TV ZASLONE:
Chief in Premiere Mounts ponujata največjo izbiro univerzalnih in po meri narejenih TV stojal. Naši nosilci so oblikovani s funkcijami za pospešitev namestitve brez kompromisov pri kakovosti. Zagotavljajo moč, fleksibilnost in enostavnost uporabe. Nudimo različne dodatke, ki se neopazno prilagodijo potrebam vašega objekta.

MOTORIZIRANI NOSILCI:
Future Automation, Chief in Premier Mounts nudijo številne inovativne rešitve montaže monitorjev od motoriziranih nosilcev za steno, za vgradnjo v in na mizo, za vgradnjo več monitorjev hkrati itd.

AV RACK OMARE:
Nudimo celotno linijo vgradnjih in samostoječih RACK omar svetovnega proizvajalca MAM. Nudimo tudi stojala in pribor za strokovno montažo AV opreme v komunikacijsko omaro.