Matrice, stikala, konvertorji

Domov  »  Proizvodi  »  Matrice, stikala, konvertorji
So elementi v AV sistemih ki omogočajo prekljapljanje med različnimi AV viri in nudijo avtomatizacijo le-tega. S pomočjo našega kontrolnega sistema, vam ne bo potrebno več vstajati da bi zamenjali prezentacijo ali preklopili na drug izhod. Ponujamo vam AV matrice in stikala vseh vrst, kot so: HDMI, SDI, VGA,Compozit in še mnogi drugi. Dostikrat se pojevi problem dolžine povezave (med virom in prikazovalnikom), saj so digitalni signali precej omejeni z razdaljo. Za ta namen vam ponujamo extenderje, ki bodisi ojačajo signal, bodisi ga modulirajo in pošljejo po UTP povezavi. V zadnjem času se precej uveljavlja brezžični prenos AV signala kot je wireless HDMI, VGA in drugi.

Različne matrice in stikala bi tako lahko razdelili v več sklopov kot so:

EXTENDERS: Video in avdio extenderji za prenos preko CAT5 in video distribucija, ki segajo od kompozitnega video signala, avdio, IR nadzora, WUXGA, DVI in HDMI za PC in Mac vse do dolžine prenosa 1.699 metrov brez izgube signala.

SPLITTERS: Razširite svojo vsebino z uporabo video splitter-ja. Preusmerite svoje podatke iz ene roke na več destinacij, kar omogoča predstavitev na več mestih naenkrat.

SWITCHES: Z uporabo video stikal, lahko več različnih virov posredujete na več zaslonov, ki so vam na voljo. Naša video stikala so kot nalašč za WUXGA, XVGA, DVI, HDMI, SVGA, XGA, RGBHV in SOG aplikacije visokih ločljivosti.

FIBER: Naš širok spekter optike digitalizira tako VGA, DVI in HDMI signale in jih prenese v binarno kodo podatkov. Tako preprečimo kakršno koli teževo na sprejemni enoti, prenos pa se opravi z bodisi multimode optičnim sistemom oziroma singelmode optičnimi kabli.Proizvodi


EMS Imaging, Converters/splitters

HD2DVI, HDMI to DVI Converter with separate Audio This handy device provides an easy and instant approach for converting digital HDMI to digital video (DVI-D) and both digital audio (S/PDIF) and analog stereo audio. With this module, HDMI...

več o tem »