Izdelava in projektiranje CCTV / IP video nadzornega sistema

Domov  »  Storitve  »  Video nadzorni sistem
Podjetje Omni komunikacije d.o.o. se ukvarja tudi z izdelavo in projektiranjem notranjih in zunanjih CCTV (closed – circuit television) sistemov, tako imenovanih video nadzornih sistemov. S pomočjo video nadzornega sistema v ambientnega ozvočenja. Sistem služi reprodukciji kvalitetnega zvoka in v večini izvajamo ter vršimo povečano varnost in sigurnost. Sistem je sestavljen iz visoko kvalitetnih kamer, ki omogočajo krmiljenje in reprodukcijo tako zvoka in slike preko IP omrežja, kot strežniške snemalne main (glavne) postaje, ki nam omogoča arhiviranje in zajem vsebin. Vsebina je shranjena na diskovnih poljih, do katerih dostop je zavarovan z geslom.

S tako imenovanim sistemom CCTV torej omogočimo: nadzor nad varnostnimi kamerami ter detekcijo gibanja okoli nepremičnine, poročanje in javljanje o slabo zaprtih oknih in vratih, nadzor nad nepooblaščenim vstopom v prostor, senzorski nadzor ognja in dima ter protipoplavni nadzor in drugo.

Nadzor je mogoč preko lokalnega omrežja in daljinsko mobilnega internetnega dostopa. Ob sprožitvi različnih alarmov nam CCTV nudi sporočilo preko SMS aplikacije na mobilni telefon. Tako lahko v primeru aktivnosti senzorja za gibanje preprosto preko interneta pogledamo, kaj so naše kamere posnele.


Za vašo varnost in sigurnost bo tako dobro poskrbljeno.