NLE montažni in studijski sistemi

Domov  »  Storitve  »  NLE montažni in studijski sistemi
Podjetje Omni komunikacije d.o.o. nudi postavitev ter montažo kompletnega NLE (NON LINEAR EDITING) sistema za montažo in urejanje audio in video vsebin in posnetkov, kot tudi postavitev in integracijo celotnih studijskih televizijskih sistemov.
Grass Valley Edius NLE.jpg
Začetek analognih studijskih sistemov je napovedoval novo dobo, ki je na našem tržišču že kar nekaj časa prisotna. Digitalni svet je prenos podatkov in vsebin poenostavil ter pospešil. V novi dobi vse deluje neposredno iz računalnika in med računalniki oz. delovnimi postajami. Podatki v datotekah se prenašajo neposredno iz kamere preko USB-ja na delovno postajo, kjer montažer ureja vsebino. Zato je sedaj potrebnih bistveno manj kablov in povezav, saj se vse odvija po Ethernetu in USB povezavi.


Poleg postavitve NLE sistemov pa vam podjetje Omni komunikacije d.o.o. nudi tudi avtomatizacijo in integracijo celotnih studijskih televizijskih sistemov. Kompletna rešitev na ključ tako zajema projektiranje in načrtovanje kompletnega studijskega sistema, od ideje do končne izvedbe na ključ.