Multimedijske audio in video rešitve za dom in prosti čas

Domov  »  Storitve  »  Multimedijske rešitve
Pregovor pravi, da je doma najlepše. Dom je prostor, kjer prebijemo največ našega časa. Da bi le-tega kar se da udobno in kvalitetno preživeli, si želimo, da bi nam dom omogočal lagodje in užitek v tehniki, ki bi nas sprostila.


Podjetje Omni komunikacije d.o.o. vam nudi postavitev in integracijo različnih audio video rešitev, kot je domači kino ter splošno ambientno ozvočenje celotnega bivalnega prostora.

Domači kino vam nudi možnost, da si vaš najljubši film ogledate na način, kot bi ga gledali v kino dvorani. Sistem je sestavljen iz multimedijskega ojačevalnika, ki nam omogoča kvalitetno reprodukcijo audio vsebin na način 5.1, 6.1., 7.1., itd. Nudimo različne cenovne range, kar običajno posledično nudi boljšo ali slabšo reprodukcijo na zvočniškem sistem. Za reprodukcijo video vsebin nudimo visoko kvalitetne LCD in DLP projektorje, ki omogočajo vrhunsko predstavo. Reprodukcija
video HD vsebin je možna tudi preko LCD oziroma plazma zaslonov. Celotna zasnova tako nudi odličen približek in občutek kino dvorane.

Poleg domačega kina nudimo tudi izvedbo in integracijo splošnega predvajanju različnih audio vsebin po celotnem bivalnem prostoru. Kontrola glasnosti se vrši v vsakem prostosru ločeno, možna pa je tudi različna audio vsebina v različnih prostorih. Tako nismo nikoli omejeni z našimi željami in potrebami po sprejemanju različnih audio vsebin in informacij.