Projektiranje in izvedba konferenčne multimedijske sobe

Domov  »  Storitve  »  Konferenčne multimedijske sobe
Podjetje Omni komunikacije d.o.o. vam s pomočjo različnih multimedijskih in avtomatiziranih rešitev nudi poenostavitev in racionalizacijo tehnologije v vaši sejni sobi, konferenčni dvorani ali v celotnem objektu. Poenostavi se praktična uporaba, vzdrževanje in razširljivost.

Prav gotovo ste se v vašem podjetju že večkrat srečali s situacijo, ko ste želeli določeno vsebino primerno predstaviti, da bi le-ta prispevala k boljšemu razumevanju ter posledično tudi h končnemu rezultatu celotnega projekta oziroma posla. Nudimo vam kompletno zasnovo celotne multimedijske audio video konferenčne dvorane od vaše ideje do izvedbe na ključ. Celoten sistem bo zadovoljil vaše potrebe. Soba bo kompleksna, po drugi strani pa vam bo avtomatizacija omogočala enostavno kontrolo in vodenje. Tako za upravljanje s celotnim sistemom ne boste potrebovali osebe z znanjem o IT tehnologijah, temveč bo za pripravo vaše prezentacije dovolj že en sam pritisk na zaslon.

Konferenčna dvorana oziroma sejna soba ima lahko veliko gradnikov kot so projektor, elektro dvižno platno, lcd oziroma plazma zaslon, podpora za audio mikrofonski sistem, videokonferenčni sistem, vizualizator, dvd in hdd predvajalniki in snemalniki, različni ojačevalci, matrični audio video in računalniški preklopniki ter drugo. Bolj, kot je konferenčna dvorana kompleksna in široko zastavljena, večja je potreba po avtomatizaciji celotnega sistema.

Sistem avtomatizacije sestoji iz zaslona na dotik ter kontrolnega sistema, ki postane končen vir za centralni in globalni nadzor, upravljanje in predstavitev informacij. Možna je tudi avtomatizacija luči, senčil, LCD in plazma zaslonov, avtomatizacija klimatskih pogojev, AV opreme itd. Sistem s tem prevzame nadzor nad tehnologijo, vi pa se lahko osredotočite na svoj sestanek.

Tako lahko preko kontrolnega sistema nadzorujete in kontrolirate DVD predvajalnik in snemalnik, projektor, VCR, kamero, videokonferenčni sistem, kamero za dokumentiranje in drugo. Vaše predstavitve bodo s pomočjo kompletne multimedijske rešitve videti enostavne in profesionalne. S pomočjo avdio video matričnega preklopnika boste vašo predstavitev prikazali na enem LCD zaslonu ali projektorju oziroma boste vi tisti, ki bo določil, kje si vašo predstavitev želite ogledati.

Sistem dopušča možnost enostavnega nadzora preko TCP/IP protokola. Tako ni potrebno, da je tehnik, ki je zadolžen za konferenčno sobo, stalno prisoten, ampak lahko vklopi projektor in pripravi vse potrebno za predstavitev tudi od doma oziroma iz katerega koli okolja, če je le prisotna internetna povezava.

Z enostavnim pritiskom na kontrolni sistem je možno vašo predstavitev še nekoliko popestriti. Nadzor nad dinamično osvetlitvijo prizorov nam omogoča, da konferenčno sobo še dodatno zatemnimo, oziroma osvetlimo samo določene dele. S tem pripomoremo tudi k boljši osvetlitvi za namene uporabe videokonferenčnega sistema.

Vsi našteti dejavniki so za dobro, profesionalno, in predvsem konstruktivno predstavitev vaše tematike zelo pomembni, zato je vaša izbira, da se odločite za podjetje Omni komunikacije d.o.o., resnično prava izbira.